ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ILIOFAR ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Γιατί  να επιλέξω Iliofar;

Η ILIOFAR, μια επιχείρηση εδραιωμένη στον τομέα των ηλιακών θερμοσιφώνων, πρωτοπορεί εδώ και χρόνια στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας παρέχει λύσεις στην μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε θερμική  και ηλεκτρική.

Ακολουθούν οι υπηρεσίες μας

 

1. Σχεδιασμός-Μελέτη

Μηχανικοί της εταιρείας μας σχεδιάζουν την χωροθέτηση των πάνελ και υπολογίζουν την ενεργειακή απόδοση του συστήματος που μπορεί να εγκατασταθεί στην στέγη σας.

Υπολογίζεται με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει η βέλτιστη απόδοση του συστήματος και γίνεται οικονομοτεχνική μελέτη και οικονομική προσφορά.

 

2. Αδειδότηση

 Αναλαμβάνουμε την σύνταξη της μελέτης και του φακέλου με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την προωθούμε στην ΔΕΗ για την λήψη της αδειοδότησης του συστήματος.

 

3. Υλοποίηση

Γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες προετοιμασίας και εγκατάστασης του συστήματος από ειδικευμένους αδειούχους εγκαταστάτες, ενώ κατά την διάρκεια της διαδικασίας υπάρχει επίβλεψη από  Μηχανικό κατάλληλης ειδικότητας.

4. Service

Τα έμπειρα συνεργεία μας παρέχουν τη δυνατότητα εξειδικευμένου service που θα διατηρήσει το σύστημα σας σε σωστές συνθήκες λειτουργίας και απόδοσης, με χαμηλό κόστος.

Υπάρχει δυνατότητα ένταξης σε πρόγραμμα συντήρησης με την εταιρεία αποφεύγοντας δυσάρεστα προβλήματα που φέρνει η φθορά.


Εξοπλισμός

φωτοβολταικα ires

inverter kaco

στήριξη isofix

 

Τι είναι τα inverter

INVERTER ( Μετατροπέας ισχύος)

Τα Inverters είναι συσκευές που μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα, που παρέχουν τα φωτοβολταϊκ, σε εναλλασόμενο με συχνότητα 50 Hz έτσι ώστε να μπορεί να διοχετευτεί στο δίκτυο της ΔΕΗ ή της οικίας μας ώστε να είναι δυνατή η χρήση του από τις ηλεκτρικές συσκευές.


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: (+30) 210 2465 298, (+30) 210 2400 680, info@iliofar.grΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Ελ. Φυτά 18, Αχαρναί, Αθήνα