Ηλιακοί Θερμοσίφωνες INOX

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες INOX

Προτερήματα
Το ηλιακό από ανοξείδωτο αντιμαγνητικό χάλυβα μας παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής στον κάδο του ηλιακού μας θερμοσίφωνα ενώ ταυτόχρονα είμαστε σίγουρη γιατην άριστη ποιότητα του ζεστού νερού που έρχεται σε επαφή με το σώμα μας.
Έχει υψηλές αντοχές στις εναλλαγές της πίεσης. Κατά την φάση τηςκατασκευής γίνονται τεστ αντοχής με μέγιστη πίεση 20 bar.

inox_fil_il

Γιατί να επιλέξω ανοξείδωτο ατσάλι;
Όπως οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε το ανοξείδωτο ατσάλι χρησιμοποιείτε κατά κόρονστις υπηρεσίες εστίασης καθώς και γενικά σε όλες τις υπηρεσίες υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπωςαποθήκευση τροφίμων, μαγείρεμα κλπ. Ο λόγος είναι γιατί δεν επηρεάζονται οι φυσικές του ιδιότητεςαπό όξινο ή/και περιβάλλον υφάλμυρο, που μπορεί να περιέχεται στις τροφές και να καταστρέψει τομέταλλο, ενώ επίσης αυτή η ανθεκτικότητα του όσον αφορά στην αλλοίωση των χαρακτηριστικών τουέχει ως αποτέλεσμα να κρατά ανεπηρέαστα τα τρόφιμα από μέταλλα ή άλλα χημικά στοιχεία.


Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • ΚΑΔΟΣ: Θερμοδοχείο αποκλειστικά απο ανοξείδωτο αντιμαγνιτικό χάλυβα 316L 
  • ΜΟΝΩΣΗ : Αποτελείται από πολυουρεθάνη πάχους 5εκ. Επένδυση εξωτερικά του κάδου και της μόνωσης από ανοξείδωτη λαμαρίνα πάχους 0,6χιλ.
  • ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ : Ισχύος 4kW με θερμοστάτη τετραπολικό.
  • ΒΑΣΗ : Από στραντζαρισμένο γαλβανιζέ έλασμα.
  • ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ TINOX (Α 0,96 - Ε 0,05)

Κάσωμα συλλέκτη εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο στραντζαριστής κατασκευής. Επικάλυψη τουκασώματος από ηλεκτροστατική βαφή πολυεστέρα. Απορροφητής εξ' ολοκλήρου από χαλκό μεσυγκόλυση Ultra - Sonic. Επιλεκτική επίστρωση από οξείδια τιτανίου. Μόνωση από υαλοβάμβακα καιπολυουρεθάνη. Υαλοκάλυμμα από ειδικό κρύσταλλο, άθραυστο, χαμηλής περιεκτικότητας σε οξείδιασιδήρου (SOLAR GLASS).


Τύποι προϊόντων

ΤΥΠΟΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΑΤΟΜΑ
120 120 lit ένας, 1x2m² 1-3
160 160 lit δύο, 1x1.5m² 2-4
200 200 lit δύο, 1x2m² 4-6

Share this product

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: (+30) 210 2465 298, (+30) 210 2400 680, info@iliofar.grΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Ελ. Φυτά 18, Αχαρναί, Αθήνα